PROMOTION

TOP SALES

NEW DESIGN

YOUR OUTDOOR SPECIAL

JACREA OUTDOOR FURNITURE CO., LTD

DESIGN Pabrik

JACREA OUTDOOR FURNITURE diwiwiti saka 2012 lan dumunung ing Foshan, kidul China. karo basa produksi luwih saka 20,000m2 lan kapasitas 500 kontaner taun, sawetara produk panutup saka alum, S / S, anyaman, tali & tali, buntel etc., kanggo loro Taman lan Ho-Re-Ca. We are Produsèn desain tingkat medium-dhuwur, pun koleksi anyar sak CIFF Guangzhou lan SPOGA Köln saben taun. Luwih kanggo model desain kita njupuk care apik ing rincian workmanship, lelenggahan comfort lan werna cocog, nengsemake saka desain rawuh saka kabeh unsur iki bebarengan.   Staff inti kita luwih saka 10 taun pengalaman ing Furnitur ruangan, enom hasrat karo komunikasi gampang, marketing tujuan lan cepet re-action, kang nggawe JACREA Supplier dipercaya ngadeg konco sampeyan.

REGULAR PRODUCTION

WITH GOOD PRICE

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube