TOP SALES

PROMOTION

NEW DESIGN

YOUR OUTDOOR SPECIAL

JACREA отворено мебел CO., ОГРАНИЧЕНО

ПРОЕКТИРАЊЕ ПРОИЗВОДСТВО

JACREA отворено мебел започна од 2012 година и се наоѓа во Foshan, јужниот дел на Кина. со производство на база на повеќе од 20,000m2 и капацитет од 500 контејнери годишно, палета на производи кои ги покриваат од стипса, S / S, плетен, јаже и за околу рака, тапацир итн, за градина и Хо-Ре-Ca. Ние сме производител на дизајнот средни високо ниво, презентирање на нови колекции во текот CIFF Куангџоу и SPOGA Келн секоја година. Понатаму да се моделира дизајн ние се грижи за детали изработка, Комфорен и натпревар бои, поставен на дизајн доаѓа од сите овие елементи заедно.   Нашите основни тим е повеќе од 10 години искуство во отворено мебел, млади страстни со лесна комуникација, маркетинг ориентирана и брзо ре-акција, која се JACREA сигурен снабдувач стојат зад вас.

REGULAR PRODUCTION

WITH GOOD PRICE

  • Фејсбук
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube