PROMOTION

TOP SALES

NEW DESIGN

YOUR OUTDOOR SPECIAL

JACREA outdoor jati CO., Dugi

desain pabrik

JACREA outdoor jati dimimitian ti 2012 jeung lokasina di Foshan, kidul Cina. kalayan dasar produksi leuwih ti 20,000m2 jeung kapasitas 500 peti sataun, rentang produk ngawengku tina alum, S / S, wicker, tali & tali, upholstery sajabana, pikeun duanana kebon jeung Ho-Re-Ca. Kami produsén design tingkat sedeng luhur, presenting kumpulan anyar salila CIFF Guangzhou na SPOGA Koln unggal taun. Salajengna model desain urang jaga alus dina detil workmanship, seating kanyamanan sarta kelir cocog, anu menawan desain asalna tina sakabeh elemen ieu babarengan.   staf core kami geus leuwih ti 10 taun pangalaman dina jati outdoor, ngora gairah kalawan komunikasi gampang, pamasaran berorientasi tur gancang ulang Peta, nu ngadamel JACREA a supplier dipercaya nangtung tukangeun anjeun.

REGULAR PRODUCTION

WITH GOOD PRICE

  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube