Pehea e koho ai i nā lako waho?

  1. E noʻonoʻo i ka nui o kāu wahi: Ma mua o kou hoʻomaka ʻana e kūʻai, e ana i kou wahi waho e hoʻoholo ai i ka nui o nā lako e kūpono me ka ʻoluʻolu. ʻAʻole ʻoe makemake e kūʻai i nā lako i nui a liʻiliʻi paha no kou wahi.
  2. E noʻonoʻo e pili ana i kāu mau pono: E hoʻohana ana ʻoe i kāu lako waho no ka ʻaina a i ʻole ka hoʻomaha ʻana? Makemake ʻoe i nā lako e hiki ke kū i nā kūlana ʻino? E noʻonoʻo i kāu mau pono a koho i nā lako i kūpono.
  3. E koho i nā mea paʻa paʻa: Hōʻike ʻia nā lako o waho i nā mea, no laila he mea nui e koho i nā mea hiki ke kū i ka wā. E ʻimi i nā lako i hana ʻia mai nā mea e like me ka teak, kedera, a i ʻole metala i ʻike ʻia no ka lōʻihi.
  4. ʻO ka hōʻoluʻolu ke kī: Inā hoʻolālā ʻoe e hoʻolilo i ka manawa lōʻihi e hoʻomaha ana ma kāu mau lako waho, e hōʻoia i ka ʻoluʻolu. E ʻimi i nā cushions mānoanoa a kākoʻo a me nā noho me ke kākoʻo hope maikaʻi.
  5. E noʻonoʻo i ka mālama ʻana: ʻOi aku ka nui o ka mālama ʻana i kekahi mau lako waho. Inā ʻaʻole ʻoe makemake e hoʻoikaika i ka mālama ʻana i kāu mau lako, e ʻimi i nā koho i haʻahaʻa haʻahaʻa.
  6. E hoʻohālikelike i kou ʻano: Pono kāu mau lako waho e hōʻike i kou ʻano pilikino a hoʻokō i ka hoʻolālā holoʻokoʻa o kou home. E koho i nā lako i kūpono i ke kala a me ke ʻano o loko o kou home.
  7. Mai poina e pili ana i ka waiho ʻana: Ke hoʻohana ʻole ʻia, pono e mālama pono ʻia nā lako o waho e pale ai i nā mea. E ʻimi i nā lako i hiki ke mālama ʻia a i ʻole ke kālele ʻana i kahi hoʻonā e mālama ai i kāu mau lako i ke kūlana maikaʻi.

Arosa J5177RR-5 (1)


Ka manawa hoʻouna: Feb-24-2023