E ʻike i kā mākou Hoʻolālā DIY Hou: Nā Papa Hoʻonui, Noho, a me nā Set Sofa

Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana ua hoʻoikaika mākou i ka mahina i hala aku nei e hoʻomohala i kekahi mau hoʻolālā DIY hou a mākou e manaʻo ai e makemake ana ʻoe. Ua hana mākou i nā papa ʻaina hoʻonui, nā noho, a me nā set sofa i kūpono no ka poʻe makemake i ka noʻonoʻo a makemake e hoʻohui i kahi paʻi pilikino i kā lākou mea hoʻonaninani waho. E heluhelu e aʻo hou e pili ana i kā mākou huahana hou a pehea e hiki ai iā ʻoe ke kau i kou mau lima ma luna o lākou.

Hoʻolālā ʻia kā mākou hoʻolālā DIY hou e maʻalahi e hōʻuluʻulu a hoʻopilikino, no laila hiki iā ʻoe ke hana i nā ʻāpana lako kūpono no kāu māla. Hiki mai kā mākou mau papaʻaina ma nā ʻano nui like ʻole, mai nā papaʻaina kofe liʻiliʻi a hiki i nā papa ʻaina nui e hiki ke noho i 10 mau kānaka. Hana ʻia lākou mai nā mea waiwai kiʻekiʻe, no laila hiki iā ʻoe ke maopopo e mau lākou no nā makahiki e hiki mai ana.

Hoʻopilikino ʻia kā mākou mau noho a me nā hoʻonohonoho sofa, no laila hiki iā ʻoe ke koho i ka lole, kala, a me ka hoʻolālā i kūpono i kou ʻano. Kūpono lākou no ka hoʻohui ʻana i kahi ʻoluʻolu a pilikino iā ʻoe. Hele mai kā mākou mau sofa i nā nui like ʻole, mai nā sofa liʻiliʻi 3pcs i hoʻonohonoho ʻia i nā ʻāpana ʻāpana nui e hiki ke hoʻokipa i ka ʻohana holoʻokoʻa.

Hele mai kā mākou mau hoʻolālā DIY hou me nā ʻōlelo kuhikuhi maʻalahi, no laila hiki iā ʻoe ke hōʻuluʻulu koke iā lākou. Hāʻawi pū mākou i ke kākoʻo kūʻai maikaʻi inā he nīnau a hopohopo paha kāu.

Inā makemake ʻoe e aʻo hou e pili ana i kā mākou hoʻolālā DIY hou, e kipa mai i kā mākou pūnaewele a i ʻole lumi hōʻikeʻike i kēia lā. ʻAʻole hiki iā mākou ke kali e kōkua iā ʻoe e hana i nā ʻāpana lako kūpono.

No ka ʻike hou aku, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou ma 0086 20-31103016 a i ʻole leka uila iā mākou ma sales3@jacrea-outdoor.com.

Hoʻolālā DIY

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2023